Aplikace Mostbet pro iOS a Android

Na Mostbet můžete sázet a hrát automaty přímo na svém mobilním telefonu. A to nejen na webových stránkách, ale také prostřednictvím oficiální aplikace. Ta je k dispozici pro operační systémy Android a iOS.

Funkce aplikace MostBet Česko

Aplikace pro Android umožňuje přístup ke všem funkcím dostupným na webových stránkách. Pro iOS je k dispozici pouze sportovní sázení, sekce kasina byla odstraněna z důvodu omezení AppStore na zveřejňování takových programů.

💼 Vývojář

Mostbet

👉🏻 Operační systém

Android, iOS

🎟️ Verze pro Android

4.4 nebo vyšší

🛎️ Verze pro iOS

10.3 nebo vyšší

🔋 Velikost aplikace

22,8 MB

💳 Mohu si ji stáhnout zdarma?

Ano

♻️ Automatická aktualizace

Ano

✉️ Oznámení

Ano

💡 Připojení k internetu

Nutné

💰 Bonus za registraci

Až 10 500 korun

📺 Živé vysílání

Částečně (pouze vybrané zápasy a pouze v systému Android)

Jak stáhnout a nainstalovat Mostbet na Android

Aplikaci Mosbet můžete do systému Android nainstalovat pouze ručně. Program není k dispozici v obchodě Google Play. Instalační soubor si můžete stáhnout na našich webových stránkách. Poté je třeba jej přesunout do vnitřní paměti smartphonu a otevřít pomocí průzkumníka souborů.

Pokud se zobrazí chybová zpráva, je třeba přejít do nastavení zařízení a v části „Zabezpečení“ povolit instalaci programů ze zdrojů třetích stran. Poté můžete tento parametr vrátit zpět.

Aplikace Mostbet na iOS

Aplikace pro iOS je k dispozici přímo v AppStore. Aktuální odkaz na program je zveřejněn na oficiálních webových stránkách Mostbet.

Měli byste vzít v úvahu, že v této verzi programu jsou k dispozici pouze sportovní sázky. Živé přenosy a kasina zde nejsou. Instalace je možná na všech zařízeních Apple s operačním systémem iOS verze 10.3 nebo novějším. To znamená, že ji lze nainstalovat i na starší telefony.

Z iPhonu můžete také přejít na webové stránky Mostbet (přes prohlížeč Safari) a nainstalovat si webovou aplikaci. Bude to jen odkaz pro rychlý přístup na web na vaší domovské obrazovce.

Jaké jsou hlavní rozdíly mezi aplikací a mobilní verzí?

Kritéria

Mobilní verze

Aplikace

Stažení a instalace

Ne

Ano

Cena

Zdarma

Zdarma

Aktualizace

Ne

Automaticky

Kompatibilní zařízení

Všechny telefony s prohlížečem

Android a iOS

Sportovní sázení

Ano

Ano

Hra v kasinu

Ano

Pouze pro systém Android

Uvítací bonus

Dostupný

Dostupný

Oznámení

Ne

Ano

Bonusy

Ano

Ano

Registrace v mobilní aplikaci

Registrace v mobilní aplikaci probíhá stejným způsobem jako na webových stránkách. K dispozici jsou 4 možnosti:

  • rychlá registrace na 1 kliknutí;
  • prostřednictvím mobilního čísla;
  • prostřednictvím e-mailu;
  • prostřednictvím účtu na sociálních sítích.

Doporučujeme se registrovat pomocí telefonního čísla: v tomto případě bude uživatel moci kdykoli obnovit přístup ke svému účtu, pokud zapomene heslo.

Chcete-li si vytvořit účet, musíte v aplikaci vybrat možnost „Registrovat“ a poté:

  • zadejte zemi a měnu účtu;
  • vyberte si požadovanou možnost registrace;
  • povolte požadovaná povolení v žádosti.

Program se v budoucnu bude automaticky aktualizovat. Každý uživatel Mostbetu musí ještě ověřit své osobní údaje. To znamená nahrát foto dokumentu, který potvrdí vaši totožnost. Do té doby budou některé funkce nedostupné. Zejména nebude možné vybírat peníze.

Bonusy a propagace

Každý hráč získá za registraci na Mostbet až 10 500 korun za první vklad. Podmínky pro jeho získání:

  • k registraci můžete zvolit libovolnou metodu;
  • provedete vklad;
  • 125 % vložené částky bude připsáno na dodatečný bonusový zůstatek.

Kromě tohoto bonusu získá hráč ještě 250 otočení zdarma, které může využít ve slotech.

A Mostbet má i věrnostní program. Když hráč když zvýší stav svého účtu, získá za každý vklad bonus. Uvítací bonus se připisuje automaticky. Všechny ostatní bonusy je třeba aktivovat prostřednictvím nastavení účtu.

Doporučujeme také pravidelně kontrolovat váš e-mail: věrným hráčům pravidelně zasíláme bonusové promo kódy. Ty si můžete aktivovat v nastavení účtu. Za každý takový kód získá uživatel bonus: může to být zvýšený cashback při dalším vkladu, otočení zdarma či bezplatná účast v některém ze zde pořádaných turnajů.

Vklad a výběr finančních prostředků

Vklad a žádost o výběr na Mostbet se provádí prostřednictvím „Osobní sekce“. Pro doplnění zůstatku jsou k dispozici následující metody:

  • bankovní karty;
  • elektronické peněženky;
  • kryptoměny.

Výběr je možný prostřednictvím karet a peněženek. Mostbet si neúčtuje žádnou provizi. Všechny platby jsou odesílány do 48 hodin od podání žádosti. Uživatelé však upozorňují, že nejčastěji jsou peníze odesílány do 2 hodin. Zpoždění jsou velmi vzácná.

Často kaldené otázky

Ano, aplikace je zcela zdarma. Odkazy na aktuální verzi jsou k dispozici na našich webových stránkách. Chcete-li však hrát o peníze, musíte si nejprve zvýšit herní zůstatek.

Po registraci můžete získat až 10 500 Kč a 250 otočení zdarma na výherních automatech. A v rámci věrnostního programu můžete za každý vklad získat až 50 % z vložené částky jako bonus.

Žádost o stažení se podává z „Osobní sekce“. Z bezpečnostních důvodů se výběr provádí pouze na ověřené platební údaje.

Ano, provoz v aplikaci je šifrovaný, takže jde o nejbezpečnější způsob používání platformy. V programu je také zabudováno zrcadlo. Pokud je přístup k webu z nějakého důvodu zablokován, aplikace se automaticky připojí k alternativnímu serveru.

Ne, nemusíte se znovu registrovat. Pro přihlášení ke svému účtu můžete použít stejné uživatelské jméno a heslo jako na webových stránkách.

Přejít nahoru